
Медово-гірчична заправка для салату
Зазвичай легкі не ситні салати заправляють такими ж низькокалорійними заправками, щоб вся страва несла тільки користь організму. І якщо оливкове масло і сметана - це вже класика для заправки салату, то медово-гірчичний соус - це вже набагато цікавіше. Головною перевагою цієї заправки те, що всі інгредієнти натуральні і по-своєму корисні. Наприклад мед. Всі знають про його цілющі властивості. Мед відшкодовує нестачу глюкози в організмі, тільки природним шляхом. При цьому він не позначається на фігурі. А часник - це ж натуральний афродизіак. А ще, цю заправку можна зберігати в холодильнику не одну годину, щоб мати завжди під рукою смачний соус.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
1 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати мед, обидва види гірчиці, оцет.
02
Часник очистити, подрібнити, додати в миску до решти інгредієнтів, все ретельно перемішати.
03
Збиваючи, обережно ввести оливкову олію, після - посолити і поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)