
Запечений перець в маринаді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
1 кг.
Часник
5 зубчиків
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл.
Базилік зелений, шт
1 пучок
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Перець вимити й укласти на духову решітку. Під решітку поставити деко, застелене фольгою. Це необхідно, щоб туди стікав сік з перцю.
02
Запікати перець у духовці, розігрітій до 250°С близько 20-25 хвилин. Під час випікання, перець потрібно 1 раз перевернути на іншу сторону.
03
Після випікання перець скласти в поліетиленовий пакет і щільно його зав'язати. Залишити на 10-15 хвилин.
04
Після чого зняти з перцю шкірку і розрізати на 4 частини, над мискою, бо там ще може бути сік. Також в миску вилити сік з деко і з пакета, де підходив перець. Перець скласти окремо від соку.
05
Для маринаду необхідно: часник очистити і дрібно нарізати; базилік вимити, добре висушити і також дрібно нарубати.
06
У миску з соком від перцю додати часник, базилік, сік лимона, за смаком оцет, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішати.
07
У глибоку миску викласти перець, а кожен шар полити маринадом. Маринад повинен повністю покривати перець.
08
Потім миску затягнути харчовою плівкою і прибрати її в холодильник на ніч.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)