
Сардини в мішечках з тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сардини Banga в олії 240г
12 шт.
Тісто Рудь листкове 1000г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Базилік у горщику
6 шт.
Часник
4 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 пучка
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. З сардин витягнути хребет, розібрати рибу на шматочки, покласти в миску. Викласти на стіл, присипаний борошном, листи тіста, розрізати кожен на дві частини, тонко розкачати, змастити кожен розтопленим вершковим маслом.
02
Помідори подрібнити, попередньо видаливши кісточки. Змішати в мисці сардини, помідори, подрібнені цибулю та часник із базиліком, викласти начинку на кожен зі шматочків тіста. Кожен згорнути як мішечок. Зв'язати ниткою.
03
Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити її розтопленим вершковим маслом, викласти на папір мішечки із начинкою. Змастити кожен мішечок розтопленим вершковим маслом. Поставити деко в духовку на 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)