
Кальцоне з фаршем і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
120 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
6 ст. л.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
6 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
430 г.
Фарш свинячий охолоджений
250 г.
Печериці кремові 400г
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Часник
3 зубчики
Соус томатний Barilla Arrabiata 400г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Дріжджі розтерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.
02
Гарбуз почистити і відварити у воді до готовності.
03
У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столових ложки борошна. Розмішати.
04
Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте.
05
В опару додати яйце, сіль (3 г.), решту борошна. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за необхідності. Замісити м'яке тісто.
06
Поставити в тепле місце на 1 годину, обминаючи тісто за цей час 2 рази.
07
Поки настоюється тісто приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.
08
Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.
09
Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.
10
Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.
11
Тісто розділити на 2 частини. Розкачати кожну в коло товщиною 0,7 см. З одного боку викласти начинку.
12
На начинку викласти натертий сир.
13
Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.
14
Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізи зверху. Випікати кальцоне 20 хвилин при 180°С. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)