
Овочеве рагу в духовці під сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Цукіні
2 шт.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Сир Фета Світ Сир 45%
250 г.
Картопля фасована
500 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани, помідори, цукіні, картоплю добре помити, нарізати не великими скибочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати смужками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сир фета розкришити. Форму змастити оливковою олією, викласти овочі, полити олією, посипати спеціями і посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)