
Запечені нектарини з кисломолочним сиром
Пропонуємо вашій увазі прекрасний десерт. Запечені нектарини з кисломолочним сиром дуже доречно виглядатимуть навіть на святковому столі. Десерт своєю присутністю буде розбавляти солодкість і приторність інших солодких страв, пірожних і тортів. Звичайно, даний десерт теж солодкий, але ця солодкість трішки інша, ніж у торта, наприклад. Це фруктова і неймовірно корисна солодкість. Адже, нектарини - це багатющий за своїм хімічним складом фрукт. У ньому дуже багато заліза, вітаміну А, аскорбінової кислоти. Такий десерт дуже добре засвоїться також дитячим організмом. А ще він просто незамінний влітку, коли дуже хочеться чогось солодкого, але зовсім некалорійного.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нектарин фасований
4 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.л.
Спеція Гвоздика мелена
0,5 ч.л.
М'ята свіжа пучок 50г
3 стеблі
Цедра лимону Kotanyi 14г
2 ч.л.
Етапи приготування
01
Нектарини помити, розрізати на дві частини, вийняти кісточки.
02
Викласти нектарини на деко, шкіркою вниз. Розігріти духовку до 180°C.
03
У мисці змішати сир з цукром, додати м'яту і лимонну цедру.
04
Чайною ложкою викласти сирну суміш у кожну половинку нектарина. Посипати зверху гвоздикою. Випікати 6-9 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)