
Шоколадно-бананове парфе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст.л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст.л.
Банан
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Мигдаль
20 г
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.
02
Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.
03
Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.
04
Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.
05
Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.
06
У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.
07
Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)