
Сирний пиріг «Чотири сири»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
8,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
3,5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
3,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир Cepparo Грана Падано
2 ст. л.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
2,5 ст. л.
Сир Cantorel Камамбер Жеан 60%
2,5 ст. л.
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
50 г.
Вершки Auchan 30% 200мл
7 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, воду, розм'якшене вершкове масло, 1 яєчний жовток і 1 ч. л. солі. Замісити тісто. Зробити з тіста кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на 30 хвилин.
02
М'які сири нарізати невеликими кубиками і роздавити виделкою, решту натерти на тертці, змішати все в мисці. Перемішати.
03
Збити вершки, додати 3 яйця і 1 яєчний жовток, повторно збити суміш. Суміш повинна бути консистенції рідкої сметани.
04
Змастити форму для випікання маслом, тісто дістати з холодильника, розділити його на дві частини, одну частину розкачати і викласти у форму, зверху викласти сирну масу, накрити зверху другою розкатаною частиною тіста.
05
Поставити форму з пирогом в духовку на 40 хвилин, випікати на другій полиці знизу при температурі 180ºС. Пиріг подається теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)