
Швидкий пиріг із сьомгою (рецепт для мікрохвильової печі)
Тісто для рибного пирога може бути листковим або дріжджовим. Наш варіант - це пиріг з рибою заливний. Такий пиріг зручно запікати в мультиварці або мікрохвильовці. Рибу необхідно вибирати з жирних сортів, тоді начинка буде незвичайно соковитою. Сьомга - один з найбільш вдалих варіантів. Крім того, в сьомзі міститься мелатонін - речовина, яка сприяє омолодженню й оздоровленню клітин людського організму, а також збереженню міцного сну. Даний пиріг дуже смачний, ситний і простий у приготуванні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
90 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
180 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
0,4 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сода харчова 500г
3 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
30 г.
Етапи приготування
01
Спочтаку потрібно приготувати тісто. Для цього змішати до однорідності 2 яйця, 6 ст. л. борошна, 1 склянку молока, 150 г. майонезу та щіпку соди.
02
Потім вилити половину тіста в змащену олією форму, покласти шматочки філе сьомги, посолити, поперчити.
03
Далі залити залишками тіста. Запікати в мікрохвильовій печі при потужності 1000 Вт 15 хвилин до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)