
Суп із петрушки з манними кльоцками
Готується такий суп легко і швидко. За складом і способом приготування страва нагадує суп, приготований зі звичайної вермішелі. Звідси випливає, що щоб приготувати такий суп, не обов'язково бути видатним кулінаром. Кльоцки або кньодлі - це борошняний виріб, що зазвичай складається з борошна і яйця, він запозичений нами з європейської кухні. У нашому рецепті кльоцки готуються з манної крупи і яєчних жовтків. Манні кльоцки зроблять будь-який бульйон набагато багатше та насиченіше. Замість петрушки можна використовувати зелень кропу або солодкий салатний перець. Під час подачі суп можна заправити кислим молоком і чорним перцем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
250 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
40 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
25 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити і всипати посічену петрушку.
02
У мисці збити яєчні жовтки, всипати до них манну крупу, змішати.
03
Додати в каструлю по одній столовій ложці суміші з манної крупи і жовтків, кожен раз при цьому змочуючи ложку водою.
04
Розігріти сковороду, налити масло, всипати борошно, обсмажити. Коли кльоцки будуть готові, додати обсмажену муку в каструлю. Після чого, варити ще 7-8 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)