
Яєчний коблер
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
0,5 кг.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Тонким шаром вершкового масла намазати скибочки батона.
02
Поставити їх ребром у змащену соняшниковою олією форму.
03
Між скибочками батона покласти часточки помідорів і нарізаної шинки.
04
Яйця збити з молоком, додати сіль, перець, мускатний горіх.
05
Залити цією сумішшю батон з ковбасою і помідорами.
06
Зверху посипати тертим сиром. Запекти в духовці до готовності омлету і рум'янцю сиру при температурі 120°C.
07
При бажанні прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)