Тушковані курячі ніжки по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ніжки курячі копчені
300 г
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
80 мл
Сіль Єгипет
1 ч.л.
Оцет рисовий Akura 200мл
2 ч.л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2,5 ст.л.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст.л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2 склянки
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно покришіть і обсмажте до золотистого кольору. Цибулю видаліть (він нам не знадобитися), а олію збережіть.
02
М'ясо курячих ніжок звільніть від кісток і наріжте на досить великі шматки.
03
У глибоку сковороду влийте бульйон, посоліть, додайте рисовий оцет і соєвий соус.
04
Опустіть в сковороду шматки м'яса, укладаючи їх щільно поруч один з одним шкіркою вниз. Тушкуйте на середньому вогні.
05
Коли кількість відвару зменшиться на 2/3, курка буде готова. Заправте відвар крохмалем, добре перемішайте.
06
М'ясо кілька разів переверніть і облийте олією, в якій смажилася цибуля. Страва готова до подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)