
Форель, смажена з мигдалем
Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
350 г.
Мигдаль
20 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
50 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Борошно 7 1кг
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Етапи приготування
01
Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.
02
Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.
03
Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)