
Омлет із тофу з оливками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Картопля фасована
3 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
100 г.
Кабачок
1 шт.
Перець Каппа солодкий
3 шт.
Помідор
2 шт.
Кріп 70г
1 пучок
Тофу Агропрод
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Кумин Kamis 15г
1 щіпка
Імбир Еко мелений 20г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Ретельно промити й нарізати окремо кубиками овочі: картоплю, кабачок, перець і помідори.
02
Нагріти олію в сковороді і всипати дрібку кумина, дрібно нарізаний імбир. Тушкувати суміш 5 хвилин на повільному вогні.
03
Додати в сковороду картоплю і обсмажувати 10 хвилин до напівготовності.
04
Додати до картоплі кабачок і перець, тушкувати 15 хвилин і додати помідори. Накрити кришкою.
05
Подрібнити в блендері тофу до однорідної консистенції. Додати 2 ст. л. води і чорний перець.
06
Залити овочі сумішшю тофу із спеціями, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
07
Промити оливки і додати їх у сковороду.
08
Натерти на тертці сир, дрібно нарізати кріп, посипати омлет, накрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні до розплавлення сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)