
Лагман із курки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
800 г.
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
400 г.
Цибуля
2 шт.
Помідор
2 шт.
Морква
2 шт.
Аджика Marinado 450г
1 ч. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ст. л.
Перець червоний Мрія мелений 20г
0,5 ч. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
10 шт.
Етапи приготування
01
Курку промити і порізати невеликими шматочками.
02
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.
03
Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.
04
Відварити пасту в підсоленій воді.
05
На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.
06
Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.
07
Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.
08
Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
09
Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.
10
Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)