
Курячі рулетики в беконі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Бекон Auchan Баварський сирокопчений 150г
100 г.
Булочка Кайзер
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Ядра волоських горіхів Bakalland 200г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.
03
Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.
04
У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.
05
Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)