
Короп у пиві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Короп тушка
1 кг.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
20 г.
Пряники Rioba Ведмедики заварні 800г
40 г.
Пиво Meteor Blanche 0,33л
80 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
5 г.
Етапи приготування
01
Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.
02
Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.
03
Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.
04
Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)