
Курка по-корейськи
Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Перець червоний Мрія мелений 20г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.
02
Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.
03
Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)