
Баранина з овочами, запечена в рукаві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Баклажани гриль
250 г.
Кабачок
200 г.
Перець Болгарський
150 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Часник
3 зубчики
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати невеликими кубиками.
02
Помідори порізати на 4-5 частин.
03
Баклажани нарізати невеликими шматочками.
04
Кабачки і перець (очистити від насіння) нарізати кубиками.
05
У мисці змішати цибулю, помідори, кабачки, перець і баклажани. Овочі посолити і поперчити за смаком, а потім скласти в рукав для запікання.
06
Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім змішати часник з олією в окремій мисці.
07
Отриманим маринадом обмазати м'ясо, а далі м'ясо покласти в рукав на овочі. Рукав запечатати і покласти в форму.
08
Форму відправити в духовку і випікати при температурі 180°С протягом 1,2-1,3 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)