
Аджапсандалі в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
6 шт.
Цибуля
2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Помідор
5 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Часник
2 зуб.
Спеція Базилік сушений
5 г.
Петрушка 70г
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани вимити, витерти, відрізати кінчики і очистити від шкірки. Нарізати кубиками, посолити і поставити на 40 - 60 хвилин, щоб виділився гіркий сік.
02
Цибулю очистити від лушпиння, помити і дрібно нарізати.
03
Моркву вимити, очистити від шкірки і натерти.
04
Солодкий болгарський перець помити, обсушити, очистити від насіння і нарізати дрібною соломкою.
05
Включити мультиварку, вибрати функцію «Випічка», налити в каструлю мультиварки рослинну олію.
06
Обсмажити підготовлену цибулю, моркву і болгарський перець.
07
Баклажани промити холодною проточною водою і обсушити. Додати в мультиварку і обсмажувати ще 20 хвилин.
08
Помідори очистити від шкірки, для чого спочатку опустити їх в окріп на кілька секунд і відразу ж помістити в холодну воду. Подрібнити. Чисту зелень, очищені часник і гіркий перець дрібно посікти. Помістити в мультиварку.
09
Додати сіль і в режимі «Тушкування» готувати приблизно 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)