
Вершкове морозиво з інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
400 мл.
Сіль Єгипет
5 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 ч. л.
Інжир сушений
200 г.
Мигдаль
100 г.
Етапи приготування
01
У невелику сковороду на вогні покласти вершкове масло, розтопити, додати в сковороду порубаний дрібно мигдаль, обсмажити до золотистого кольору і після перекласти на паперовий рушник.
02
Довести до кипіння молоко. Після, прибрати з вогню.
03
У металевій мисці збити яєчні жовтки, разом з цукром і сіллю. Не перестаючи збивати, поступово влити молоко.
04
Миску із молочною сумішшю поставити на водяну баню, збивати протягом 8-10 хвилин, до загустіння маси.
05
Прибрати миску з сумішшю із вогню, ввести вершки, додати подрібнений в блендері інжир, а також ваніль і мигдаль.
06
Остудити 30 хвилин морозиво, після чого прибрати в холодильник до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)