
Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Sterilgarda Рікота 250г
5,5 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
4,5 ст. л.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
2 ст. л.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Мигдаль смажений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 ст. л.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
за смаком
Цукати асорті
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
02
У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
03
Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
04
Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)