
Парфе з рікоти з манго і лаймом
Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манго велике, шт
2 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сік лайма JohnTop 230мл
1 ст. л.
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.
02
Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.
03
Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.
04
Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)