
Горіхові меренги з шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кеш'ю сушений
100 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г
Сіль Єгипет
дрібка
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл
Шоколад молочний Milka 90г
100 г
Сметана Ферма 15% 300г
100 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст.л.
Етапи приготування
01
За допомогою кавомолки або блендера подрібніть кешью в порошок.
02
Духовку нагрійте до 120°C.
03
Білки відокремте від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Білки трохи охолодіть, додайте дрібку солі і почніть збивання.
04
Не перестаючи збивати, порціями введіть цукор і горіховий порошок. Готову масу перекладіть у кондитерський мішечок.
05
Два противні застеліть пергаментним папером. За допомогою циркуля намалюйте на ній кружечки діаметром 5-6 см і змастіть папір рослинною олією.
06
Потім на кожен кружок вичавіть з мішечка білкову масу. Поставте противень в нагріту духовку на 45 хвилин. Після злегка відкрийте духовку і залиште в ній меренги ще на 1 годину, щоб вони добре підсохли.
07
Тим часом шоколад розламайте на дрібні шматочки і розтопіть на водяній бані, потім дайте йому охолонути до кімнатної температури.
08
Вершки збийте в піну, після чого обережно додайте до них розтоплений шоколад і сметану, акуратно перемішайте масу.
09
Готові меренги промастіть цим шоколадним кремом і з'єднайте один з одним по дві. Приберіть тістечка в прохолодне місце і залиште приблизно на 2 години до застигання крему.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)