
Медовий кекс із шоколадною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
0.5 ч. л.
Апельсин
1 шт.
Борошно 7 1кг
250 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 ч. л.
Цукати асорті
50 г.
Цукерки Roshen Mont Blanc Крем-праліне з подрібненим лісовим горіхом
70 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
75 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Повільно нагріти і розтопити мед, цукор, вершкове масло, перелити все в мисочку і дати охолонути.
02
У холодну суміш додати яйця, корицю, терту цедру апельсина, кілька крапель мигдальної есенції.
03
Змішати і просіяти борошно, розпушувач тіста і з'єднати з першою масою. Додати апельсиновий сік (2 ст. л.), цукати і горіхи (трохи залишити для прикрашання).
04
Перекласти тісто у змащену маслом форму для кексу, поставити випікати в нагріту духовку.
05
Випікати близько півгодини при температурі 180-200°C.
06
Розламати на шматочки і розтопити на водяній бані шоколад і молоко. Коли маса стане гладенькою, вилити її на кекс і прикрасити горіхами і цукатами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)