
Смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи
Якщо ви великий поціновувач картоплі смаженої, тушкованої, вареної, товченої, але ви б хотіли якось урізноманітнити цю одноманітність, а у вашому холодильнику нічого крім картоплі, лимона і баночки оливок немає, то можете сміливо готувати страву "смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи". Для цієї страви не потрібно особливої майстерності. Його може приготувати будь-яка людина, навіть та, яка ненавидить куховарити. Адже все в цьому рецепті дуже просто. До того ж страву не потрібно нічим доповнювати, адже сама по собі страва може бути повноцінним обідом, сніданком або вечерею, а її приготування не забере у вас багато часу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оливки Losada Гордаль
50 г.
Картопля фасована
450 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Лимон
1 шт.
Кумин Kamis 15г
5 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Петрушка 70г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Із оливок видалити кісточки і дрібно їх нарізати. Картоплю помити, нарізати скибочками. Лимон помити, видавити сік, а цедру натерти на дрібній тертці.
02
Змішати в мисці олію, лимонний сік, цедру, оливки, сіль і спеції. Додати картоплю, добре перемішати і викласти на розігріту сковороду. Обсмажити з усіх боків, потім додати воду і тушкувати близько 12-15 хвилин на невеликому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)