
Різнокольорове безе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
3/4 ст.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1/2 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1/2 ч. л.
Барвник харчовий Badia 35мл
1 капля
Етапи приготування
01
Відокремити яєчні білки від жовтків (знадобляться тільки білки).
02
Збити білки в піну за допомогою міксера.
03
Додати 1 чайну ложку цукру, потім ще раз збити білки вінчиком. Додати цукор, що залишився, постійно збиваючи.
04
Змішати крохмаль і лимонний сік, додати до маси. Безе має виглядати гладеньким і глянцевим.
05
Розділити безе на 4 чашки. Додати в кожну чашку по невеликій краплі харчового барвника різних кольорів.
06
Перемішати лопаточкою безе і барвник. Заправити безе в кондитерський мішечок. Видавити порції безе на деко.
07
Випікати в духовці при 140°С приблизно 30-35 хвилин, потім зменшити температуру до 120°С і підсушувати ще 30 хвилин. Потім, дістати деко з безе і охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)