
Маринована капуста з буряком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста молода білокачанна шинкована
2 кг.
Морква
2 шт.
Буряк
2 шт.
Часник
10 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
3 ст. л.
Перець чорний Перший Ряд духмяний горошок 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду оцет, сіль і цукор. Перемішати, цукор повинен розтанути. Остудити суміш.
02
Моркву і буряк очистити, нарізати кружечками. Часник очистити і нарізати шматочками.
03
Капусту нарізати середніми шматочками. В окрему каструлю викласти шарами овочі, спочатку капусту, на капусту моркву і буряк, зверху часник і запашний перець, знову шар капусти, моркви і буряка, наприкінці має бути кілька шарів овочів. Залити шари підготовленим маринадом.
04
Накрити зверху пресом, залишити на 4-7 днів маринуватися. Після, перекласти в банки, зберігати в холодильнику. При подачі капусту нарізати маленькими шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)