
Шоколадні тістечка
Погодьтеся, краще завжди мати рецепт, як кажуть, безпрограшного варіанту. Саме такий рецепт зараз перед вами - рецепт, який ніколи вас не підведе. Вашій увазі рецепт шоколадного кексу-тістечка. Воно дуже універсальне, адже спекти ви можете його на будь-яке свято - день народження, новий рік, сімейне або романтичне свято (наприклад, якщо зробити тістечко в формочці-сердечку, як показано на зображенні, то для вас готовий романтичний десерт на день Святого Валентина) , а також у звичайний будній день і до приходу гостей. Також можна зробити з кексу коржі, і промазавши їх кремом, приготувати торт. А можна спекти маленькі порційні кекси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
145 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
100 г.
Етапи приготування
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло. Додати какао, цукор і яйця. Добре перемішати до однорідного стану. Шоколад поламати на шматочки.
02
Просіяти в масляну суміш борошно, розпушувач і додати шматочки шоколаду. Обережно перемішати тісто до однорідності. Духовку розігріти до 180°C.
03
Форму змастити невеликою кількістю вершкового масла і вилити тісто. Покласти в духовку і запікати близько 25-30 хвилин. Потім дістати, охолодити протягом 10 хвилин і дістати з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)