
Оксамитовий суп із цукіні
Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукіні
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч.л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Етапи приготування
01
Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.
02
Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.
03
М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.
04
Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)