
Телятина під кремом із тунця
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
1 кг.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Каперси Iberica 250г
1,5 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
1,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо в каструлі з морквою, цибулею і лавровим листом, сіллю протягом 1,5-2 годин. Після чого, остудити.
02
Тунець розчавити виделкою, покласти в чашу блендера, вбити 3 жовтка і 1 білок, додати каперси з анчоусами, влити лимонний сік. Збити блендером, періодично додавати оливкову олію.
03
Нарізати м'ясо тонкими скибочками, викласти на тарілку, полити зверху кремом, прикрасити каперсами. Подавати холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)