
Шоколадні капкейки "Ніжний шовк"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
180 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
180 мл.
Масло вершкове домашнє
160 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
65 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
1 плитка
Етапи приготування
01
У посуд просіяти борошно, какао (30 г.) і розпушувач тіста. Додати цукровий пісок і нарізане кубиками розм'якшене вершкове масло (80 г.), Перемішати суміш лопаткою.
02
Вбити яйце і влити тепле молоко (130 мл.), збити міксером до однорідного стану.
03
Паперові розетки для випічки заповнити тістом на 1/2. Випікати вироби в розігрітій до 160°С духовці 18-20 хвилин (готовність первіряти дерев'яною зубочисткою).
04
Приготувати крем. Збити цукрову пудру з розм'якшеним вершковим маслом. В результаті збивання утворюється крихта. Додати до маси просіяне какао і влити молоко.
05
Збити крем міксером до однорідного стану. Наповнити кремом кондитерський шприц з наконечником зубчастого профілю. Відсадити крем на поверхню капкейків.
06
За бажанням зробити декор з шоколаду. Шоколад подрібнити ножем і пересипати в целофановий пакет або одноразовий кондитерський мішок.
07
Зав'язати на пакеті вузол і опустити в киплячу воду на 1-2 хвилини (або розтопити шоколад у мікрохвильовій печі).
08
Обрізати куточок пакета і нанести бажаний візерунок на кулінарну стрічку (можна скористатися файлом або фольгою). Винести шоколад на холод до повного застигання.
09
Капкейки декорувати шоколадом. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)