
Цукерки "Домашні"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Milka 90г
150 г.
Молоко згущене варене
1 банка
Горіхи Мигдаль 150г
за смаком
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
3 ст. л.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
100 г.
Вишня в'ялена
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Желатин Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.
02
Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.
03
Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.
04
Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.
05
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.
06
Додати масло і перемішати.
07
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.
08
Додати до нього жовткову масу і перемішати.
09
Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
10
Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.
11
У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.
12
Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.
13
В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.
14
На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)