
Грушевий пиріг з медово-лимонною пряною заливкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
90 мл.
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
200 г.
Лимон
0,5 шт.
Мед Літній Мед 750г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
за смаком
Горіхи Мигдаль 150г
40 г.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста в блендер покласти заморожене масло і борошно. Подрібнити, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Висипати їх в миску, в центрі зробити заглиблення і в нього заливати холодну воду, швидко замішуючи тісто. На присипаній борошном поверхні розкачати тісто. Укласти у форму і поставити на 15 хвилин у морозилку.
02
Духовку розігріти до 200°C градусів. Груші помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати груші тонкими скибочками або часточками.
03
Дістати тісто і в багатьох місцях наколоти виделкою. Укласти фрукти на тісто. Поставити форму з пирогом на 20 хвилин у духовку.
04
Для соусу необхідно в мисці змішати 2 яйця, сік половини лимона, 2 столові ложки борошна, 1 чайну ложку кориці, гвоздику. По трохи додати мед, розмішуючи. Розмішати всю суміш до однорідної консистенції.
05
Горіхи подрібнити в блендері або порубати ножем. Дістати форму з духовки і залити груші соусом. Зверху посипати меленими горіхами. Запікати 40 хвилин у духовці при температурі 160°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)