
Мафіны "Зебра"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
225 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
5 ст. л
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Потім з'єднати його з цукром (3 ст. л. залишити) і ванільним цукром і розтерти.
02
Збити яйця, перемішати. Додати сметану і ще раз добре перемішати до однорідності.
03
У цю масу просіяти кефір і розпушувач і замісити досить рідке тісто.
04
Потім розділити його на дві частини, в одну з них додати какао (2 ст. л.) і добре перемішати.
05
Духовку разігріти до 180°C.
06
У форми (якщо вони не силіконові, змастити їх вершковим маслом) викласти 1-2 ст. л. темного тіста.
07
На нього викласти по 1-2 ст. л. світлого тіста.
08
Зверху знову викласти темне тісто і таким чином, чергуючи шари, наповнити формочки на 2/3 висоти.
09
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Потім остудити.
10
Тим часом приготувати шоколадну глазур. Для цього з'єднати в каструльці вершкове масло, молоко, цукор, що залишився і какао. Перемішати і довести до кипіння. Прокип'ятити 1 хвилину, зняти з вогню і остудити.
11
Коли мафіни достатньо охолонуть, покрити їх глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)