
Медовий латте з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
4 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Молоко налити в каструлю і додати в нього корицю. Потім каструлю поставити на вогонь і нагрівати її на повільному вогні, але не доводити до кипіння.
02
Після чого зняти каструлю з вогню і дати молоку трохи охолонути. Потім у молоко, що трохи охолонуло, додати мед і розмішати до повного його розчинення.
03
Щоб збити пінку потрібно: налити молоко у френч-прес не більше половини і раз 20 швидко підняти і опустити поршень. Тоді на поверхні з'явиться шар піни.
04
Зварити каву на 200 мл. води.
05
Розлити молоко з пінкою по келихах і додати свіжозварену каву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)