
Яблучний мартіні зі спеціями
До вашої уваги красивий бурштиново-золотистий коктейль. У його основі вермут і кисло-солодкий яблучний сік з тонкою ноткою кориці. Кращим варіантом буде використовувати свіжовичавлений яблучний сік-фреш, хоча підійде і готовий сік. Прикрасити келих можна скибочкам яблука або «сніжним обідком» з цукру. За бажанням в коктейлі частину вермуту можна замінити, наприклад, яблучним шнапсом. Особливо такий коктейль підійде на Новий рік або романтичний вечір до Дня Святого Валентина. Такий коктейль обов'язково повинен бути на будь-якій вечірці для гостей, які не вживають дуже міцні напої. Найбільше яблучний мартіні припаде до смаку жінкам.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вермут Cinzano Bianco 15% 1л
150 мл.
Сік яблучний Наш Сік 200мл
250 мл.
Спеція Кориця мелена
3 г.
Етапи приготування
01
У графині (а краще шейкері) змішати яблучний сік, з вермутом і корицею. Келихи охолодити або наповнити за бажанням льодом. Наповнити келихи коктейлем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)