
Салат з печериць з моцарелою
Пропонований салат дає Вам право на сміливі експерименти: консервовані печериці можете замінити на смажені, тушковані або навіть свіжі – це справа Ваших смакових уподобань. Так, наприклад, якщо гості на порозі і часу на приготування зовсім немає – сміливо використовуйте мариновані гриби у власному соку або розсолі. Що ж стосується вибору сиру для салату, італійською моцарелою весь існуючий сортовий асортимент не обмежується: можете взяти більш гострий, солонуватий сир, такий як рокфор, дор-блю, горгондзола. Комбінуючи інгредієнти згідно Вашої фантазії, Ви можете досягти абсолютно різних смаків, часом навіть несподіваних, але дуже гармонійних і пікантних. Імпровізуйте на здоров'я.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори Чері мікс 300г
200 г.
Сир моцарела Lel 45%
140 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.
02
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)