
Легкий салат із тигрових креветок і авокадо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки тигрові дефростовані 16/20
5шт
Авокадо 500г
200г
Помідори Чері мікс 300г
80г
Сир Dziugas Пармезан 40%
60г
Рукола 50г
80г
Лайм
0,5шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
35мл
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
30г
Соус соєвий Chong 1л
10мл
Крем бальзамічний Mussini 150мл
10мл
Мед квітковий 7 600г
20г
Горіхи Кедрові лущені
10г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуйте заправку: змішайте мед з соєвим соусом, цедрою і фрешем з однієї половинки лайму, бальзамічним кремом і оливковою олією
02
Дно тарілки вистеліть руколою. Зверху викладіть подрібнений кубиками авокадо, половинки помідорів чері і тонкі пластинки пармезану.
03
Обсмажте очищені креветки на оливковій олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино.
04
Викладіть креветки зверху на решту інгредієнтів, посипте горішками і полийте заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)