
Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори Черрі червоні імпорт 250г
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля червона
0,5 шт.
Базилік у горщику
3 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1,5 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
8 шт.
Часник
1 шт.
Етапи приготування
01
Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.
02
Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.
03
При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)