
Смажений кабачковий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Розмарин, шт
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Бекон охолоджений
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Шавлія в горщику
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
02
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
03
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
04
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.
05
Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.
06
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.
07
Посолити, поперчити. Подавати з беконом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)