
Тефтелі по-іспанськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
80 мл.
Кореневище цибулина жовтець червоний 5шт
1 шт.
Часник
2 зубчики
Паприка різана червона
1 ч. л.
Фарш свинячий охолоджений
250 г.
Оливки Explanada зелені без кісточок в розсолі 350г
15 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
25 г.
Лимон
1 шт.
Помідор
2 шт.
Петрушка 70г
1 пучек
Етапи приготування
01
Очистити і дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, оливки і помідори. На сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Додати цибулю, часник, паприку. Смажити, помішуючи, поки не розм'якшиться цибуля. Остудити.
02
У цибулеву суміш додати свинячий фарш, оливки, жовток, сухарі і цедру лимона. Вимісити фарш, зліпити 20 кульок. Викласти кульки на деко. Охолодити 30 хвилин в холодильнику.
03
У великій сковороді розігріти олію і готувати тефтелі на середньому вогні, час від часу струшуючи скоровороду, поки тефтелі рівномірно не прожаряться до коричневого кольору.
04
Змішати помідори, лимонний сік і петрушку. Готові тефтелі полити томатною сумішшю і перед подачею злегка збризнути оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)