
Закусочна паста з сьомгою
Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга слабосолена 100г
100 г
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
200 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цибуля зелена 100г
20 г
Хліб житній бездріжджовий 300г
80 г
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.
02
У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)