
Ряжанка в мультиварці
Завдяки сучасним технологіям можна приготувати будь-яку страву або напій. Це значно економить ваш час. А найголовніше, страви, які ви готуєте самі в домашніх умовах, дуже корисні і натуральні. Так можна сказати і про ряжанку, яку легко і просто приготувати в мультиварці. Не секрет сьогодні, що страви, та й напої, які були приготовлені в мультиварці, зберігають всі корисні речовини, які були в тих чи інших інгредієнтах. Тому ряжанка, яку ви приготуєте таким способом буде дуже корисною для вас і вашої родини. Чудовий варіант для сніданку - ряжанка із млинцями або чимось іншим - зарядить вас енергією на весь день.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Простонаше пряжене 2,5% 870г
2000 л.
Етапи приготування
01
В чаші мультиварки з'єднати топлене молоко та біоряжанку. Перемішати. Увімкнути режим "Йогурт" на 4 години. Іноді може знадобитися трохи більше часу - періодично потрібно заглядати до чаші мультиварки.
02
Якщо в мультиварці немає програми "Йогурт", потрібно виставити програму "Підігрів" на 30 хвилин, а потім залишити все у мультиварці на 7-8 годин. Через 4 години ряжанка готова - густа та дуже ніжна.
03
Ряжанку можна навіть набирати ложкою. Потім слід перелити ряженку в посуд для зберігання та поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)