
Швидкий сливовий десерт з гвоздикою
Погодьтеся, що час приготування часто дуже важливий фактор для вибору страви, яке ми збираємося приготувати. Не завжди є час для приготування складного десерту, замішування тіста, охолодження в холодильнику або очікування того, коли ж спечеться пиріг. Іноді на приготування десерту залишається всього лише 10-15 хвилин або інгредієнтів в наявності не так вже багато. На допомогу вам буде рецепт прекрасного осіннього сливового десерту. Він дійсно забере у вас мінімум дорогоцінного часу і зусиль, а натомість дасть ніжний смак запеченого сливового пюре з ароматними прянощами. А якщо ж на кухні знайдуться мускатний горіх і ваніль, то вони теж тут будуть зовсім не зайвими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Масло вершкове домашнє
10 г
Кориця Еко мелена 20г
на смак
Гвоздика Auchan 10г
на смак
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. У чашу блендера покласти половинки слив, додати цукор, корицю, гвоздику і розм'якшене масло. Подрібнити все блендером до стану пюре.
02
У посуд або формочки для запікання викласти пюре і поставити в розігріту духовку на 3 хвилин. Потім дістати, перемішати і поставити ще на 2 хвилини. По закінченню часу дістати, прикрасити, за бажанням, часточками свіжих слив або іншими фруктами, пудрою, м'ятою або паличками кориці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)