
Пурсалада (традиційний баскський суп)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
125 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля порей
3 шт.
Картопля фасована
375 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Залити рибу водою, вимочити протягом кількох годин, при цьому кожну годину міняти воду, і промивати посуд, щоб не залишалася на дні сіль.
02
Обсушити рибу, викласти в каструлю, влити 250 мл. води, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, витягнути рибу.
03
Видалити з риби шкіру, витягнути всі кістки, виделкою розім'яти м'якоть. Покласти м'якоть в бульйон, де варилася риба.
04
Картоплю і цибулю очистити і нарізати. У каструлі розігріти оливкову олію, висипати цибулю, обсмажувати протягом 5 хвилин постійно помішуючи. Після чого всипати картоплю, готувати ще 5 хвилин.
05
Влити в каструлю з цибулею та картоплею 1 л. води, довести до кипіння, варити протягом 35 хвилин. Після, додати рибу з бульйоном, варити ще 10 хвилин. При необхідності посолити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)