
Печиво "Чуррос"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст.
Масло вершкове домашнє
180 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
6 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
Цукрова пудра Aro 250г
Кориця Еко мелена 20г
Етапи приготування
01
У воду додати сіль, довести до кипіння, покласти шматочки вершкового масла.
02
У великій мисці змішати борошно з корицею. Швидко по частинах додати борошно в гарячу воду, зменшити вогонь і енергійно вимішувати однорідне заварне тісто. Вимішувати тісто, поки воно не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню.
03
Яйця злегка збити, додати в тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим.
04
Перекласти готове до випічки заварне тісто в кондитерський мішок (бажано з великою насадкою у формі зірки).
05
У глибокій сковороді великого діаметру розігріти масло для фритюру. Видавити 4-5 витягнутих кільця тіста в гаряче масло, зрізавши тісто з насадки мокрим гострим ножем (або ножицями). Смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Дістати шумівкою і обсушити на паперовому рушнику. Потім посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)