
Печиво "Серпантин"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
450 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Розтерти масло з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйця і ретельно перемішати.
03
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
04
Тісто розділити на 2 частини. В одну додати какао. Перемішати.
05
Світле тісто розкачати в квадрат.
06
Темне тісто необхідно розкатати в точно такий же за розміром квадрат. Для цього можна вирізати квадрат із фольги (за розміром світлого), і розкачати на фользі темне тісто.
07
Перекласти темне тісто на світле (фольгою вгору).
08
Фольгу прибрати.
09
Згорнути тісто в рулет і покласти його в морозилку на 10-15 хвилин.
10
Рулет розрізати на шматочки (шириною близько 1 см). Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Запікати 20 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)