
Мандариновий рулет із листкового тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
400 г.
Мигдаль
150 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Мандарин
1 шт.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
2 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.
02
Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.
03
Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.
04
По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.
06
Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку
07
Гарячою помадкою полити готовий рулет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)