
Картопляний пудинг
У нас в країні пудинг асоціюється з легким повітряним десертом. Проте в Англії, де і було придумано цю страву, його роблять з самих різних інгредієнтів. Спочатку пудинг збирали із залишків їжі. Найчастіше він нагадував звичайну запіканку з м'яса або картоплі. Вже набагато пізніше англійці стали готувати солодкий варіант страви. У нього додавалися горіхи, чорнослив, цукати, яйця, джем, шоколад. Картопляний пудинг, згідно з його назвою, готується на основі картоплі. Ця страва підійде, як для щоденного харчування, так і для святкового столу. Калорійність картопляного пудингу складає всього лише 139 ккал.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
350 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
30 г.
Сметана ХМЗ 20%
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, промити, відварити в підсоленій воді. Рідину злити, картоплю подрібнити в гарячому вигляді в блендері. Остудити.
02
У картопляне пюре додати вершки і яєчні жовтки. Перемішати. Збити окремо яєчні білки, після додати їх у картопляне пюре.
03
Форму для випікання змастити маслом, присипати сухарями, викласти картопляну масу.
04
Поставити в духовку на 20-25 хвилин, випікати при температурі 180°C. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)